Trappen

Creëer meer ruimte met een tussenvloer

Heeft u een hard groeiend bedrijf? Wat fijn! Niets is leuker dan een bedrijf zien groeien en ontwikkelen. Hier komen echter wel de nodige uitdagingen bij kijken. Zo moet u meer personeel aannemen, maar ook meer ruimte in uw pand zien te creëren. De eerste oplossing die ons hiervoor te binnen schiet is het uitbouwen van uit huidige pand of magazijn. Echter is dit niet altijd de beste keuze of überhaupt een mogelijkheid. Zo zijn er panden die niet uitgebouwd mogen worden of is er het geld niet voor. Hoe lost u dit probleem op?

Plaats een tussenvloer

Door een tussenvloer te plaatsen verdubbeld u de ruimte die u heeft. Een tussenvloer wordt geplaatst tussen, boven of onder een bestaande verdiepingsvloer. Deze zelfdragende staalconstructie zorgt ervoor dat er meerdere verdiepingen ontstaan, zonder een hele verbouwing te ondergaan. Dit is dus ideaal wanneer u meer opslag- of magazijnruimte wil creëren. Tevens zijn tussenvloeren ook zeer geschikt voor het realiseren van extra kantoor- of werkplaatsruimte. Deze vloeren zijn erg stevig en hebben een groot draagvermogen. Hierdoor kunt u er veel producten op kwijt en hoeft u zich geen zorgen te maken over de veiligheid. Dankzij een tussenvloer maakt u optimaal gebruik van al uw vierkante meters!

Een tussenvloer van Nolte

De partij die wij aanraden voor de aanschaf en plaatsing van een tussenvloer is Nolte Mezzanine. Bij hen bent u aan het juiste adres voor diverse tussenvloeren in allerlei vormen, afmetingen en kleuren. U bent dus verzekerd van een tussenvloer die perfect aansluit bij uw huidige interieur. Daarnaast zijn alle vloeren van Nolte Mezzanine voorzien van een CE-keurmerk, afgegeven door de TüV. Wat betreft veiligheid hoeft u zich dus geen zorgen te maken bij een tussenvloer van Nolte. Deze partij heeft jarenlange ervaring en weet voor iedere situatie een geschikte oplossing te vinden. Zij bieden diverse toebehoren aan voor tussenvloeren waardoor deze compleet aansluit aan uw wensen en eisen. Voor meer informatie kunt u terecht bij de specialisten van deze partij. Zij kunnen u alles over een tussenvloer van Nolte vertellen en helpen u graag verder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *