Verpakkingsmaterialen

Verzend veilig: gebruik verpakkingsmateriaal

Wanneer je vaak producten verzend voor je bedrijf, wil je natuurlijk wel dat deze onbeschadigd aankomen bij de klant. Dit doe je deels door het kiezen van de juiste verzendverpakking, hier past het product goed in. Echter blijft er soms nog wel eens wat ruimte over, bijvoorbeeld in een verzenddoos. Hierdoor kunnen de producten heen en weer bewegen in de doos en constant tegen de zijkanten aanbotsen. Dit kan ervoor zorgen dat de producten beschadigen. Dit kun je voorkomen door de overgebleven ruimte op te vullen met verpakkingsmateriaal, zoals noppenfolie, schuimprofiel of ander opvulmateriaal. Ook kun de producten handig uit elkaar houden door middel van gripzakjes om ze op deze manier te beschermen tegen beschadiging.

Gripzakjes

Gripzakjes zijn zakjes gemaakt van LDPE en zijn vaak transparant. Deze zakjes hebben een hersluitbare druksluiting waardoor ze erg gemakkelijk zijn in gebruik en hergebruikt kunnen worden voor diverse doeleinden. Er zijn diverse formaten gripzakjes verkrijgbaar waardoor er altijd wel een formaat is waar jouw producten in passen. Wil je een tekst op de gripzakjes schrijven en is het van belang dat dit er niet afgeveegd kan worden? Geen probleem. Er zijn ook gripzakjes verkrijgbaar met een schrijfvlak. Wanneer je hier op schrijft, is de tekst er niet vanaf te krijgen.

Noppenfolie

Noppenfolie wordt ook wel luchtkussenfolie of bubbeltjes plastic genoemd en is verkrijgbaar in diverse varianten. Er is budget folie beschikbaar en gewone folie. In veel gevallen voldoet de budget folie prima. Maar wanneer jouw product extra bescherming nodig heeft tijdens de verzending, raden we het aan om gewone noppenfolie te gebruiken.

Online verpakkingsmateriaal bestellen

Ben jij op zoek naar een betrouwbare leverancier van divers verpakkingsmateriaal? Wij raden de online webshop Rotim aan. Bij hen vind je een breed assortiment verpakkingsmateriaal, maar zij bieden ook bijvoorbeeld verzenddozen aan. Rotim heeft alles wat jij nodig hebt om jouw producten veilig en snel te verzenden. Neem dus snel een kijkje in hun webshop en plaats vandaag een bestelling. Zij zorgen ervoor dat de bestelling zo snel mogelijk bij jou aankomt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *