Bedrukte aanstekers zijn erg populaire giveaways. Bedrijven laten ze bedrukken om uit te delen op een beurs of evenement, politieke partijen zetten ze in als promotiemiddel voor hun campagne en de lokale tabakszaak geeft ze weg aan haar klanten om zo extra reclame te maken. De voornaamste reden dat aanstekers zo populair zijn, is omdat ze breed inzetbaar zijn. Het aantal rokers neemt de afgelopen jaren af, maar nog steeds is het een grote doelgroep. Daarnaast kunnen aanstekers natuurlijk voor veel meer doelen worden gebruikt, zoals het aansteken van kaarsjes in de winter en de barbecue in de zomer. Wanneer je aanstekers wil laten bedrukken met het logo van jouw bedrijf, organisatie of vereniging, kom je voor verschillende keuzes te staan. Eén van de eerste keuzes is het type druktechniek waarmee de aansteker zal worden bedrukt. Een tampondruk, een zeefdruk, lasergravering, digitale print… Aanstekers zijn op veel verschillende manieren te bedrukken. Wanneer je promo items laat bedrukken, zal je vast de woorden full color meer dan eens voorbij zien komen. Maar wat betekent dit? Eigenlijk zegt de naam het al. Wanneer een aansteker (of ander promotioneel item) full color wordt bedrukt, wordt de opdruk in de volledige kleuren bedrukt. Waar traditionele druktechnieken vaak gelimiteerd zijn aan een x aantal drukkleuren, is dat bij een full color druktechniek niet het geval. Concreet betekent dit voor jou dat het niet uitmaakt hoeveel kleuren jouw gewenste opdruk bevat. Of jouw logo nou heel veel verschillende kleuren heeft, kleurovergangen bevat of misschien wel een foto bevat: met een full color opdruk is dit geen probleem. Voorbeelden van full color druktechnieken zijn sublimatie, digitale print of een digitale transfer. Aanstekers worden doorgaans door middel van een digitale print in full color bedrukt. Wanneer je een foto wilt laten bedrukken, is het belangrijk dat deze van voldoende kwaliteit is. Hierbij is het aantal dpi van belang. Een foto moet minimaal een dpi van 300 hebben voor een mooi resultaat. Uiteraard dien je er zelf ook rekening mee te houden dat aanstekers natuurlijk vrij kleine items zijn. Is jouw foto te gedetailleerd? Dan wordt deze mogelijk niet goed zichtbaar. Wil jij aanstekers bedrukken met jouw logo, slogan of foto? Kijk dan eens op de site van BudgetGift.nl. Op deze website vind je een groot aanbod aan te bedrukken aanstekers. Voorafgaand van de bestelling kan je een gratis en vrijblijvend digitaal voorbeeldopmaak aanvragen. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan!

Wat zijn full color aanstekers?

Bedrukte aanstekers zijn erg populaire giveaways. Bedrijven laten ze bedrukken om uit te delen op een beurs of evenement, politieke partijen zetten ze in als promotiemiddel voor hun campagne en de lokale tabakszaak geeft ze weg aan haar klanten om zo extra reclame te maken. De voornaamste reden dat aanstekers zo populair zijn, is omdat ze breed inzetbaar zijn. Het aantal rokers neemt de afgelopen jaren af, maar nog steeds is het een grote doelgroep. Daarnaast kunnen aanstekers natuurlijk voor veel meer doelen worden gebruikt, zoals het aansteken van kaarsjes in de winter en de barbecue in de zomer. 

Wanneer je aanstekers wil laten bedrukken met het logo van jouw bedrijf, organisatie of vereniging, kom je voor verschillende keuzes te staan. Eén van de eerste keuzes is het type druktechniek waarmee de aansteker zal worden bedrukt. Een tampondruk, een zeefdruk, lasergravering, digitale print… Aanstekers zijn op veel verschillende manieren te bedrukken. Wanneer je promo items laat bedrukken, zal je vast de woorden full color meer dan eens voorbij zien komen. Maar wat betekent dit? 

Eigenlijk zegt de naam het al. Wanneer een aansteker (of ander promotioneel item) full color wordt bedrukt, wordt de opdruk in de volledige kleuren bedrukt. Waar traditionele druktechnieken vaak gelimiteerd zijn aan een x aantal drukkleuren, is dat bij een full color druktechniek niet het geval. Concreet betekent dit voor jou dat het niet uitmaakt hoeveel kleuren jouw gewenste opdruk bevat. Of jouw logo nou heel veel verschillende kleuren heeft, kleurovergangen bevat of misschien wel een foto bevat: met een full color opdruk is dit geen probleem. Voorbeelden van full color druktechnieken zijn sublimatie, digitale print of een digitale transfer. Aanstekers worden doorgaans door middel van een digitale print in full color bedrukt. 

Wanneer je een foto wilt laten bedrukken, is het belangrijk dat deze van voldoende kwaliteit is. Hierbij is het aantal dpi van belang. Een foto moet minimaal een dpi van 300 hebben voor een mooi resultaat. Uiteraard dien je er zelf ook rekening mee te houden dat aanstekers natuurlijk vrij kleine items zijn. Is jouw foto te gedetailleerd? Dan wordt deze mogelijk niet goed zichtbaar. 

Wil jij aanstekers bedrukken met jouw logo, slogan of foto? Kijk dan eens op de site van BudgetGift.nl. Op deze website vind je een groot aanbod aan te bedrukken aanstekers. Voorafgaand van de bestelling kan je een gratis en vrijblijvend digitaal voorbeeldopmaak aanvragen. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *