Best4U bezorgt jou de perfecte website!

Best4U bezorgt jou de perfecte website!

Je erkent dat een website een belangrijk gedeelte van jouw bedrijf is. Vroeger kon je misschien nog zonder, maar dat is vandaag de dag niet meer het geval. Echter heb jij geen verstand van hoe je een website in elkaar moet zetten, dus kan dit nog best een probleem worden. In dit geval kun jij het best een specialist inschakelen. Hiervoor raden wij Best4U aan. In deze blog zullen wij uitleggen wat Best4U doet, en hoe zij dit doen. Lees dus snel verder!

Wat is Best4U?

Best4U is een specialist op het gebied van websites en webshops. Zij kunnen razendsnel de perfecte website voor jou realiseren, namelijk al binnen 5 dagen. Best4U weet precies waar zij zich op moeten focussen, en waar een website zoal aan moet voldoen. Maar, zij zullen er ook altijd voor zorgen dat jouw website aan jouw eisen voldoet. Je website wordt ontworpen in je huisstijl, zodat potentiële klanten jou direct zullen herkennen.

Hoe gaat Best4U te werk?

Best4U heeft een stappenplan van 5 dagen. In dit stappenplan staat het gehele proces, van aankoop tot eindproduct. Het stappenplan ziet er ongeveer zo uit:

  • Dag 1: Op deze dag vindt de intake plaats. Er is een akkoord op de offerte, dus het proces kan beginnen. Binnen een uur van dit akkoord, kan jij een telefoontje verwachten van de projectmanager. Deze voorziet jou van alle informatie, zodat jij je input over de website kan geven.
  • Dag 2: Op de tweede dag wordt jouw website volledig ontwikkeld en vormgegeven. Dit betekent dat jouw logo en huisstijl worden geïmplementeerd, en de eerste schetsen van jouw website er zullen zijn.
  • Dag 3: Op dag 3 vindt er verdere ontwikkeling plaats. Dit betekent dat alle teksten aan de website worden toegevoegd, zodat jouw website goed gevuld is. Vervolgens wordt de gehele website getest, om zeker te weten dat deze goed functioneert.
  • Dag 4: Op deze dag is er ruimte om feedback te geven. De website zal je toegestuurd worden, en jij krijgt de mogelijkheid om te kijken of deze voldoet aan jouw eisen. Feedbackpunten zullen zo snel mogelijk verwerkt worden.
  • Dag 5: Jouw website is op de laatste dag af, en zal nu live worden gezet.

Ben jij geïnteresseerd?

Heb jij vragen over de diensten van Best4U, of ben jij hierin geïnteresseerd? Neem dan eens een kijkje op de website. Deze staat vol met informatie over alle diensten die zij aanbieden. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om contact op te nemen met Best4U, zodat jij al je vragen door een specialist beantwoord zal krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *