Boodschappentassen bedrukken met logo

Boodschappentassen bedrukken met logo

Op zoek naar een praktisch promotiemiddel om uw boodschap te communiceren? Wat dacht u van boodschappentassen? Herbruikbare boodschappentassen worden tegenwoordig veel gebruikt en zijn dus een ideale manier om uw naamsbekendheid te vergroten. Doordat de ontvangers van de tassen de boodschappentas (bedrukt met uw logo) meenemen naar de winkel – en naar het strand, de sportschool, op reis, ga zo maar door – komen er veel mensen in aanraking met uw logo. De exposure van uw logo schiet dus omhoog. Benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn? Lees dan deze blog.

Het doel van de tas

Bij het bedrukken van boodschappentassen is er enorm veel mogelijk. Boodschappentassen zijn er in allerlei soorten en maten. Bij het uitzoeken van de juiste tas is het goed om te bedenken wat het doel is van uw bedrukte boodschappentas. Gaat u de tassen gebruiken voor in uw eigen winkel of gebruikt u ze bijvoorbeeld als goodie bag? Wat moet er qua gewicht in de boodschappentas kunnen? Wanneer er bijvoorbeeld boeken in de tas moeten, moet de tas natuurlijk veel meer kunnen dragen dan wanneer er enkel kleding in de tas gaat. Het is dus goed om dit van tevoren helder te hebben.

De drukmogelijkheden

Daarnaast moet de uitstraling van de tas natuurlijk bij de uitstraling van uw bedrijf en huisstijl passen. Wilt u dat de tas opvalt of mag deze juist wat subtieler zijn? Uit welke kleuren bestaat uw huisstijl? Door de stijl van de tas goed te laten aansluiten bij uw huisstijl, zorgt u ervoor dat uw merk goed te herkennen is. Daarnaast is het goed om stil te staan bij de drukmogelijkheden op de tas. Over het algemeen hebben tassen een relatief groot drukoppervlak, wat betekent dat u veel op de tas kunt laten bedrukken. Dit verschilt echter per tas, dus let daar goed op. Daarnaast is het wat betreft de bedrukking goed om te kijken naar het aantal drukkleuren dat gebruikt kan worden en de druktechniek waarmee de bedrukking wordt gedaan.

Goedkoop online boodschappentassen bedrukken

Komt u er niet helemaal uit of weet u niet waar u moet beginnen? Wij raden u aan om uw bedrukte boodschappentassen te bestellen bij een betrouwbaar relatiegeschenkenbedrijf. Een voorbeeld van zo’n bedrijf is de webshop BudgetGift.nl. Zij hebben ruim twintig jaar ervaring met het bedrukken van relatiegeschenken, waaronder boodschappentassen. Wanneer u er even niet uitkomt, kunt u het vriendelijke klantenteam altijd om hulp vragen.

Wacht niet langer en neem snel een kijkje op de website!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *