duurzaam lenen

Duurzaam lenen

Het lijkt wel of de Nederlandse burger zich meer en meer bewust wordt van de noodzaak van duurzaamheid. Het is niet alleen door de crisis. Nederland lijkt in de ban van het milieu en duurzaamheid. Een zichtbaar voorbeeld is de steeds groter wordende collectie van Albert Heijns biologische producten. Duurzaamheid is niet alleen beter voor het milieu en voor het bewustzijn, het is in veel gevallen ook veel voordeliger voor uw portemonnee. Een andere manier om te besparen zijn instanties zoals Rente.nl. Op deze website kant u de juiste informatie vinden over verschillende financieringen.

Wat is duurzaam lenen?

Duurzaam lenen betekent voor ons; geld lenen voor de aanschaf van duurzame producten. Geld lenen voor een nieuw terras, een uitbouw of witgoed dat minimaal 20 jaar meegaat. Lenen met een doorlopend krediet wordt hiervoor veel gebruikt. Het is een manier van duurzaam lenen omdat u vaak een hoop geld kunt lenen maar daarmee wel heel bewust bezig bent met de noodzaak ervan. Is het wel nodig om zoveel geld te lenen. Het zijn geen impulsaankopen waar u het geld voor leent. Om een goede keus te maken kunt u gebruik maken van Geld.nl. Nee, met het afsluiten van bijvoorbeeld een doorlopend krediet bent u vastbesloten en bewust van het feit dat u een x aantal maanden aan het afbetalen bent voor uw product.

Controle door AFM

Er wordt grondig gecontroleerd door de AFM, de toezichthouder op financiële dienstverleners, op de betrouwbaarheid van kredietverstrekkers. Wanneer u het logo van de AFM op de website tegenkomt mag u ervan uitgaan dat de betrouwbaarheid van de site wordt gewaarborgd door een overheidsorgaan. Kleine geruststelling misschien, maar let op dat u wel zelf verantwoordelijk bent voor uw beslissingen om geld te lenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *