verpakkingsdozen

Pakketten versturen met de online verzendservice

Als webshophouder wilt u geen tijd verspillen aan de verzending van de verkochte pakketten. Liever bent u bezig met het bedenken van nieuwe acties en nieuwe producten waarmee u uw webshop kunt uitbreiden. De verzending van uw producten laat u dan ook liever over aan de professional die die op dagelijkse basis doet. Daarnaast wilt u natuurlijk het liefst pakketten versturen tegen een zo laag mogelijk tarief. Bij Shops United heeft u daarom de verzendservice voor uw webshop. Hier heeft u de keuze uit de vier grootste vervoerders van Nederland, ieder met hun eigen voordelen. Het is maar net wat het best bij uw product past.

Welke vervoerder kiest u?

Doordat Shops United al sinds 2007 bezig is met het ontwikkelen van de meest praktische en voordelige online verzendservice werken ze al jaren samen met diverse vervoerders. Zo zijn in de loop van de jaren onder andere PostNL, DHL en Sandd trouwe partners geworden. Het is maar net welke vervoerder het best bij uw producten past. Gaat het bijvoorbeeld om zakelijke post of om grotere pakketten? Van een ding bent u verzekerd, u bespaart veel geld op het vervoer van deze post. Inmiddels verzorgt Shops United al voor zo’n duizend bedrijven de postverzending, naar volle tevredenheid.

Vraag naar de mogelijkheden

Wij begrijpen dat u benieuwd bent geworden naar de mogelijkheden die er voor de verzending van spullen uit uw webshop zijn. Wilt u gebruik maken van de online verzendservice? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en bekijk wat voor u de beste opties zijn. Denkt u dat u gebruik wilt maken van de online verzendservice, maar heeft u eerst nog vragen? Bel dan gerust met de klantenservice of stuur een mail, de medewerkers staan u dan zo snel mogelijk te woord met passend advies en antwoorden op uw vragen. Zij kunnen u precies vertellen welke vervoerder het best bij uw wensen past en natuurlijk weten de medewerkers ook precies van welke eventuele kortingen u kunt profiteren. Zo weet u zeker dat u de beste service tegen de beste prijs in huis haalt. Het enige dat u nog hoeft te doen is zorgen dat uw klanten zoveel mogelijk pakketten bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *